پاسخ
  در آيه 32 و 33 سوره احزاب به زنان پيغمبر اكرم9 توصيه‌هايي مي‌كند و در ادامه مي‌فرمايد: (وَقَرْنَ فِي بُيوتِكُنَّ وَلاَ تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيةِ)؛ «شما در خانه‌هايتان بمانيد و مثل جاهليت نخستين زينت‌هايتان را آشكار نكنيد.»
  واژه «قرن» به معناي وقار، سنگيني و متانت است و در اينجا كنايه از قرار گرفتن داخل خانه است.1
  واژه «تبرج» به معناي «آشكار كردن» است. و مقصود از «جاهليت اول» همان جاهليت قبل از اسلام است.
  قبل از اسلام كه دوران «جاهليت» بوده، زنان زيورها و زينت‌هاي خودشان را آشكار مي‌كردند و حجاب مناسبي نداشتند. از اين رو قرآن به زنان پيامبر توصيه مي‌كند كه هم‌چون زنان جاهليت رفتار نكنيد و اهل آشكار كردن زيورها، تفاخر، خودنمايي و... نباشيد. به عبارت ديگر به زنان توصيه مي‌كند كه زينت‌ها را براي شوهرهاي خودتان نگه داريد و خودتان را از نامحرمان بپوشانيد. جالب اين است كه در ا?ن آيه مي‌فرمايد:(الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَى) مفسران از اين تعبير استفاده كرده‌اند كه جاهليت ديگري هم در راه است، «جاهليت اول»، جاهليت قبل از بعثت پيامبر اسلام بوده كه با ظهور اسلام برچيده شد.
  و شايد «جاهليت دوم» زمان‌هايي مثل آخرالزمان باشد، كه گاهي نشانه‌هاي آن را امروزه مي‌بينيم. كه همان عادات جاهليت در برخي از كشورها و در برخي فرهنگ‌ها زنده شده است.
  به عنوان مثال «زن» كالايي براي سرمايه‌داران شده است. ا?ن‌که به نام آزادي، زن به كالاي تبليغاتي تبديل شده براي هيچ كس پوشيده نيست.
  و هم‌چنين فرهنگ برهنگي در دنيا ترويج مي‌شود و ا?ن‌ها همان ويژگي‌هايي است كه در فرهنگ جاهليت عرب وجود داشت كه دوباره به نوع ديگر و با آب و رنگ جديدي امروزه در برخي از جوامع هويدا شده و روز به روز شأن و منزلت زن را پايين مي‌آورند و در حقيقت قرآن هشدار مي‌دهد مواظب باشيد كه خانم‌ها گرفتار، همان جاهليت نشوند، ولو با نام نوين!


1. در حقيقت قرآن، به زنان پيامبر توصيه مي‌كند كه در كوچه و بازار روان نشويد، چون ممكن است برخي افراد از حضور شما كه از خانواده پيامبر هستيد سوء استفاده بكنند و احياناً در مسائل سياسي و اجتماعي مشكل آفرين شود.